קרינה מססה

מנהלת הספרייה לצרפתית באוניברסיטת בר-אילן
דוא"ל
karina.masasa@biu.ac.il
חקר השיח התקשורתי הצרפתי, רטוריקה וארגומנטציה. חקר השיח הפוליטי ורטוריקה של נוסחאות (FORMULES)

המחלקה לתרבות צרפת באוניברסיטת בר אילן ממלאת מקום מאוד חשוב ומשמעותי בחיי. הגעתי למחלקה לצרפתית באוקטובר 1999 ומאז לא יכולתי ולא רציתי לעזוב. עליתי מארגנטינה עם ניסיון כמורה לצרפתית כשפה זרה. במחלקה לצרפתית עשיתי תואר שני ותואר שלישי. היום אני אחראית על הספרייה לצרפתית.

אני מכירה תודה למחלקה לצרפתית כמוסד שנתן לי את ההזדמנות והאפשרות לעצב ולהעשיר את עצמי וכמובן לעבוד.  אני מודה ואודה כל חיי לכל צוות המחלקה, שהחל מהיום הראשון במשרד של שוש ועד היום,  תמיד זכיתי ממנו להקשבה, לעזרה ולאמון.

אהבתי לשפה ולחקר השיח יצרה לי את ההזדמנות לפגוש את פרופ' רוזלין קורן, מנחת התזה שלי לתואר השני ולדוקטורט.  פרופ' קורן הייתה ונשארה מדריכה ומנחה במלוא מובן המילה, הן בתחום האקדמי והן בתחום האישי. כיום, כבעלת דוקטורט בחקר השיח, יש לי אפשרות לפרסם מאמרים מדעים, להציג מחקרים בכנסים בינלאומיים בישראל או בחו"ל ולהיות חלק מקבוצת מחקר שמאפשרת לי להמשיך באופן פעיל את המחקרים שלי בחקר השיח התקשורתי הצרפתי.

חלום ההורים הוא להגשים את החלומות של הילדים שלהם, אני משוכנעת שהחלום של המחלקה לצרפתית הוא להגשים את חלומות הסטודנטים שלה. במקרה שלי ושל עוד אחרים החלום הזה התגשם.

תודה !

תאריך עדכון אחרון : 05/01/2022