ברוכים הבאים למחלקתנו

אנו שמחים על התעניינותכם בלימודים במחלקה לתרבות צרפת של אוניברסיטת בר-אילן ומצפים לראותכם בקרב תלמידינו.

המחלקה לתרבות צרפת היא מסגרת הכשרה למי  שצרפתית היא שפת אימם, למי שהצרפתית היא שפה שנייה או שלישית וגם למי שחסר ידע מוקדם בשפה הצרפתית. אנו קשובים במיוחד לקשיי ההסתגלות הנוצרים כתוצאה מהמעבר לחיי אקדמיה בקרב סטודנטים שסיימו זה עתה לימודי תיכון או שרות צבאי, סטודנטים עולים וסטודנטים בעלי קריירה השבים אל ספסל הלימודים כדי לרכוש השכלה נוספת. אנו מתחשבים בצרכיהם המיוחדים וכן בהבדלי רמות השליטה בשפה הצרפתית הנגרמים כתוצאה מכך.

מסלולי לימוד לתואר ראשון

מסלולי לימוד לתואר שני

מסלולי לימוד לתואר שלישי

אפשרויות מקצועיות