ליאור מועלם (בנק)

תכניות לעתיד להמשיך לתואר שני במחלקה
בוגרת ראשון במסלול תרבות צרפת בעברית.

כבר ביום הראשון שהגעתי למחלקה לייעוץ ופגשתי את שושי ידעתי שזה המקום שלי וכאן אני רוצה ללמוד.

למרות שהידע שלי בצרפתית הסתכם במילים בסיסיות בודדות הצלחתי במהלך הלימודים לשלוט בשפה הצרפתית בדיבור ובדקדוק בזכות המרצים המדהימים של המחלקה.

מרצים ומרצות שונים לימדו אותי והעשירו את הידע שלי וגרמו לי להתאהב בצרפת דרך יוצרים כמו בודלייר, מולייר, לה פונטיין, דרך אישויות כמו ז'אן דארק ולואי ה-14"מלך השמש", הנופים המדהימים והטירות המרשימות והסיפורים מאחורי כל אחד ואחת מהם, דרך הגסטרונומיה הצרפתית והאופרה הצרפתית.

תמיד מצאתי אוזן קשבת,תמיכה ואמונה ביכולות שלי גם ברגעים הקשים ביותר שלי כשרציתי להרים ידיים. בטקס קבלת התארים כשפרופסור ינושבסקי גליה ופרופסור אדלר סלביה חיבקו אותי ולחשו לי באוזן "אנחנו גאות בך!" כל כך התרגשתי והבנתי שעם רצון אמונה והתמדה השמיים הם הגבול.

היום אני בוגרת תואר ראשון מאוניברסיטת בר אילן בתחומים תרבות צרפת וספרות משווה וסטודנטית לתעודת הוראה באוניברסיטה הפתוחה כשצוות המחלקה המודל שלי לחיקוי ללא ספק.

אני רוצה להודות לפרופסור אדלר, ד"ר ביברינג, פרופסור ינושבסקי,ד"ר דותן,ד"ר אורקיבי,שושי היקרה ושאר צוות המחלקה על התמיכה לאורך כל הדרך.

מקווה שניפגש בקרוב במסלול ללימודי תואר שני.

באהבה והערכה,

ליאור מועלם